Simpel & Puur (Heerle) opent winkel in Hoogerheide

Met de opening van Simpel & Puur is het centrum van Hoogerheide weer een stijlvolle winkel rijker. Zaterdag 21 oktober opende de winkel aan de Raadhuisstraat 71 A zijn deuren.

Oprichter en eigenaar van de winkel is de 26-jarige Kristel Bastiaanse. De trotse eigenaresse van de winkel had al anderhalf jaar een workshopruimte aan de Herelsestraat in Heerle en een winkel op internet. De winkel is met name gericht op vrouwen en verkoopt van alles op het gebied van wonen en lifestyle. Denk daarbij aan wanddecoratie, kaarsen, krukjes en huisparfum.

De workshops in het Herelse Atelier zijn bijvoorbeeld ter gelegenheid van een vrijgezellenfeest, babyshower, of verjaardagsfeestjes. Deelnemers kunnen onder meer een eigen meubelstuk pimpen of woonslingers of wandborden maken.

Nog geen jaar geleden startte in hetzelfde pand High Tea & Pie. Dat is geen toeval. De winkel met taarten en cupcakes is ondertussen verhuisd naar een pand op het plein er tegenover. Elanie Tak wees Kristel Bastiaanse op het vrijkomen van het pand. Aangezien het kleine bedrijf uit zijn voegen groeiden besloot Bastiaanse het avontuur aan te gaan in Hoogerheide.

Bezoekers van Simpel & Puur zullen zien dat de naam goed tot zijn recht komt. Zowel de producten als het interieur van de zaak zijn gemaakt van pure materialen waar onder hout. Simpel zit ‘m met name in de Scandinavische stijl. “Het hoeft niet moeilijk te zijn om je interieur, en je leven, vorm te geven”, zegt Bastiaanse.

Naast Kristel Bastiaanse werken Daphne (29) en Denise (25) in de winkel. De winkel is op maandag geopend van 12:30 – 17:00 uur en van dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur.

Reacties