24 uurs rolschaatsmarathon S.E.O. gestart (Video)

Foto: Fred Boers

Zaterdagmiddag is om twee uur de 24 uurs rolschaatsmarathon ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van Rolschaatsvereniging S.E.O. in MFC Kloosterhof van start gegaan.

Rolschaatsvereniging Sport En Ontspanning (S.E.O.) viert dit jaar het  diamanten jubileum. Zestig jaar rolschaatsplezier kan natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan en daarom organiseerde zij een vierentwintiguurs  rolschaatsmarathon in MFC het Kloosterhof te Hoogerheide. Gedurende deze vierentwintig uur zullen er minimaal drie leden tegelijkertijd rolschaatsen .

Het ballet aan het begin van het 60 jarig jubileums feest               Foto: Fred Boers

Video door: Fred Boers

Bij de opening werd er door alle deelnemers een ballet op rolschaatsen opgevoerd. Bij een verjaardag hoort natuurlijk een cadeautje en dan kwam in twee rekken de zaal in gereden. Voor alle leden was er een prachtig vest met achterop het S.E.O. logo.

De rekken met S.E.O vesten worden de zaal in gereden.                 Foto: Fred Boers

Het nieuwe vest wordt even deskundig geshowd      Foto: Jan

Voor een vrolijk muzikaal tintje werd ook gezorgd, daarvoor kwam Marijn van Geel een optreden geven in de zaal (maar niet op rolschaatsen) waarop de rolschaatsers in rolschaats polonaise de zaal door zwierden. Marijn is in Woensdrecht en Hoogerheide ook bekend door zijn optredens tijdens de Herdertjestocht in Woensdrecht.

Zanger Marijn van Geel trad op bij het 60 jarig jubileum     Foto: Fred Boers

Video door: Fred Boers

In rolschaats polonaise de zaal door        Foto: Fred Boers

Na de officiële start van de marathon rolschaatsen er gedurende vierentwintig uur minimaal drie leden tegelijkertijd maar voorlopig rolschaatsen er veel meer leden mee. Zo wordt er gedurende de vierentwintig uur non-stop gerolschaatst.

Rolschaatspret voor jong en oud    Foto: Fred Boers

Op de tribunes een enthousiast publiek van ouders, vrienden en andere fans   Foto: Fred Boers

… en nu gewoon lekker met z’n allen rolschaatsen….               Foto: Jan

Gedurende de zaterdagmiddag en -avond zullen er eerst nog lessen per groep gegeven worden. Daarna zullen er steeds leden aan het rolschaatsen zijn. Zondagmorgen staat er voor zo’n honderdvijftig leden een paasontbijt klaar. Ook na het ontbijt gaat het rolschaatsen door tot zondagmiddag twee uur als de vierentwintig uur vol gerolschaatst zijn.

Foto: Jan

Reacties