Zigeuner-ensemble Kalinka speelt op 22 december het ‘Kerstconcert Yule’ bij Podium Kloosterhof

Kalinka
Foto:

Op 22 december staat het veelzijdig zigeuner-ensemble Kalinka op de planken in de theaterzaal van MFC Kloosterhof met het ‘Kerstconcert Yule’.

Zigeuner-ensemble Kalinka

Kalinka is een veelzijdig zigeuner-ensemble met twee Hongaren, een Roemeen, een Belg en een Bulgaarse zangeres. De violist en accordeonist dagen elkaar voortdurend uit op het podium, waardoor muzikaal vuurwerk is gegarandeerd! De cymbaalspeler en de contrabasviolist vullen hen perfect aan en staan ook solistisch hun mannetje.

De bezetting: Pal Szomora uit Hongarije op viool, István Szomora uit Hongarije op cymbaal en gitaar, Iulian Jantea uit Roemenië op accordeon, Herman De Rycke uit België op contrabas en gastzangeres en violiste Emilia Kirova uit Bulgarije. Emilia zorgt voor een wervelend spektakel en brengt de diverse kerstnummers op een zeer overtuigende manier.

Glühwein

Dit kerstconcert met een gratis glas glühwein wordt een boeiende belevenis, waarin de verschillende muziekgenres elkaar perfect aanvullen. Een schitterend, stemmig, gepassioneerd, afwisselend kerstconcert vol spectaculair vuurwerk, zoals alleen zigeuners dat kunnen. Uw kerst zal zeker anders zijn.

Praktische informatie

Datum: zaterdag 22 december
Tijd: 20.15 uur
Toegang: € 17,50 inclusief een pauzedrankje
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide

Video

Reacties