12 November, Ruud Hermans & band met ‘Back in Town’

Foto:

Op vrijdag 12 november kunt u bij Podium Kloosterhof in Hoogerheide genieten van Ruud Hermans & band met ‘Back in Town’.

Velen zullen het vertrouwde stemgeluid van Ruud Hermans kennen van de radio, bijvoorbeeld van het Theater van het sentiment en KRO’s Country Time. Hij is een van de meest gewaardeerde singer-songwriters in de Nederlandse countryscene. Met zijn band The Tumbleweeds scoorde hij in 1975 de bekende hit Somewhere Between. In september 2019 won Ruud Hermans met glans de finale van The Voice Senior. Hij liet een verpletterende indruk achter op het publiek en teamcaptains Ilse DeLange, Frans Bauer, Marco Borsato en Angela Groothuizen.

In ‘Back in Town’ speelt Ruud Hermans samen met zijn band zowel eigen nummers als diverse Americana- en countryklassiekers. Als radiopresentator interviewde hij alle grote country-iconen uit Amerika. Ruud is een lopende encyclopedie op het gebied van de countrymuziek. Hij vertelt deze avond de mooiste verhalen en anekdotes uit de americana- en countrygeschiedenis.

Een avond heerlijke muziek met prachtige verhalen!

Praktische informatie

Toegang: € 21,00
datum: vrijdag 12 november
Tijd: 20:15 uur
Kaarten: www.podiumkloosterhof.nl
Telefonische informatie: 0164-620221
Locatie: MFC Kloosterhof, Huijbergseweg 3b, 4631 GC Hoogerheide
Website van Ruud Hermans: www.ruudhermans.nl

Reacties