Motorrijders tonen het parcours van de ronde van Putte (Video)

Foto:

De motorrijders van het Motormobilist YouTube kanaal laten u in een video kennismaken met het parcours van de ronde van Putte.

Zaterdag 25 september wordt de ronde van Putte gereden als onderdeel van de Woensdrechtse Wielerzomer. 11 September werd er gereden in Ossendrecht, deze zaterdag in Putte en daarna in Hoogerheide (3 oktober) en Huijbergen (10 oktober).

Video van het parcours

Op het Motormobilist YouTube kanaal komt elke donderdag voor de wedstrijd een video online met een rondje over het parcours.
Klik HIER voor de derde video, ‘De ronde van Putte op de motor‘ en wil je meer video’s van Motormobilist zien, abonneer je dan op het Motormobilist videokanaal.

Praktische informatie

De start en finish van deze wielerronde in de Koppelstraat ter hoogte van Voetbal vereniging De Grenswachters

Het parcours gaat vanaf de start in de Koppelstraat linksaf de Koppelstraat volgen dan linksaf de Postbaan op, weer linksaf de Herenbaan op en dan weer linksaf, op naar start/finish in de Koppelstraat. De lengte van het parcours is 1,8 kilometer.

Het programma
Om 14.00 uur starten de Nieuwelingen voor een rit over 22 rondes. Om 15.15 uur starten de Junioren voor een rit over 33 rondes, 60 kilometer totaal en om 17.00 uur gaan de Elite/Beloften van start voor hun rit over 80 kilometer verdeeld over 44 rondes.

Overige wedstrijden

Naast deze wedstrijden zijn er bovendien in Calfven op 25 september nog de TMZ wedstrijden en de  Dikke Banden Races en op 26 september de KNWU jeugdwedstrijden en de wedstrijd voor de ID renners.
Voor wielerliefhebbers is er deze zomer dus genoeg te beleven in Woensdrecht.

Reacties