Programma De Maagd van 6 tot en met 9 oktober

Foto:

Op 6. 7. 8 en 9 oktober is er weer veel te zien in theater De Maagd, de Hofzaal van het Markiezenhof en de CKB Theaterzaal.

6 Oktober

Woensdag 6 oktober brengt Petra Berger de allermooiste liedjes uit haar voorstellingen van de afgelopen 15 jaar in De Maagd.

Streisand-klassiekers uit Tribute to Barbra Streisand, populair klassiek en Nederlandstalig uit Van Bach tot Abba en Italiaanse parels uit haar meest recente programma Passione Italiana. Soms ontroerend en breekbaar, dan weer vrolijk en uitbundig. Samen met pianist, gitarist en zanger Edwin Schimscheimer zingt ze een aantal verrassende duetten. Een muzikaal veelzijdige avond vol passie, melancholie en warmte.

Praktische informatie

Datum: 6 oktober
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 25,00 (bestellen via website De Maagd)
Locatie: Grote Markt 32, 4611 NT Bergen op Zoom

7 Oktober

Donderdag 7 oktober treden de Dutch Eagles op in Theater De Maagd

Vaste bezoekers weten inmiddels dat de Dutch Eagles bewezen muzikale goudzoekers zijn. De vondsten die ze tijdens hun goldrush deden willen ze op deze avond met u delen. Ze combineren de hits van de Eagles met juweeltjes van andere artiesten uit de gouden periode van de popmuziek.

Met hun onovertroffen weergave van deze songs zijn deze zes heren hun gewicht in goud ruimschoots waard gebleken. Doe simpelweg uw ogen dicht en smelt weg in de meerstemmige samenzang en de weergaloze gitaarsolo’s. Zet uw tanden erin en verzeker u ervan dat het goud is dat deze mannen in handen hebben! Dutch Eagles. Gold.

Praktische informatie

Datum: 7 oktober
Aanvang: 20:00 uur
Toegang: € 28,50 (bestellen via website De Maagd)
Locatie: Grote Markt 32, 4611 NT Bergen op Zoom

8 Oktober

Vrijdag 8 oktober treden de mannen van het Vlaamse WÖR op in de Hofzaal van het Markiezenhof.

Deze Vlaamse formatie speelde op de grootste festivals, waaronder Dranouter en het Shetland Folkfestival. Met traditionele en hedendaagse instrumenten geven de mannen 18e eeuwse folk een swingende groove. Hun nieuwe album About Towers wist een plek te bemachtigen in de World Music Charts Europe. Het bijhorende concert Over Torens zal in de bijzondere entourage van de Hofzaal volledig tot zijn recht komen.

Praktische informatie

Datum: 8 oktober
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: € 19,50 (bestellen via website De Maagd)
Locatie: Hofzaal Markiezenhof,  Steenbergsestraat 8, 4611 TE Bergen op Zoom

9 Oktober

Zaterdag 9 oktober treedt Chris Verlaan op in het CKB Theater met zijn programma ‘Man in de Maak’.

“Verlaans stijl is origineel en tegelijkertijd traditioneel qua vorm, met afwisselend hilarische liedjes en korte verhalen die druipen van zelfspot en cynisme” (de Volkskrant).

In ‘Man in de Maak’ legt Chris de vinger op de zere plek; bij hem, bij jou en om ons heen. Soms fijnzinnig, soms bitterzoet maar de liefdevolle klappen zijn altijd doordrenkt met vrolijk makend cynisme en pessimisme.

Praktische informatie

Datum: 9 oktober
Aanvang: 20:15 uur
Toegang: € 15,00 (bestellen via website De Maagd)
Locatie: Hofzaal Markiezenhof,  Steenbergsestraat 8, 4611 TE Bergen op Zoom

Coronatoegangsbewijs

Vanaf 25 september 2021 is het landelijk verplicht om vanaf 13 jaar een coronatoegangsbewijs te tonen bij jouw theaterbezoek. Dit is een QR code op je mobiel (via CoronaCheck-app) of die je op papier geprint meeneemt (via CorornaCheck.nl). Alleen met dit coronatoegangsbewijs (en jouw theaterticket en je legitimatiebewijs vanaf 14 jaar)) kun je de voorstelling bezoeken.

Reacties