Voorstellingen in De Maagd van 15 tot en met 30 oktober

Foto:

Voorstellingen in De Maagd van 15 tot en met 30 oktober met onder andere Herman van Veen, Queen The Story en Sneeuwwitje de musical.

15 oktober

Herman van Veen met ‘Dat kun je wel zien’ 
Herman haalt het theaterfeest van zijn 75e verjaardag na de lockdown in met de theatertour ‘Dat kun je wel zien’.
“Kijk ernaar uit, Herman van Veen”

Aanvang: 20:00 uur

Meer informatie en reserveren: www.demaagd.nl

21 oktober

Crazy Little Things – Queen: The Story
Deze nieuwe theatertour start in De Maagd en wordt hier zelfs gemonteerd. Muziekjournalist en hoofdredacteur Jean-Paul Heck (die het originele Queen interviewde) creëerde samen met zanger Marijn Geluk en Marijn van den Branden en met hulp van goede vriend en collega Leo Blokhuis Queen: The Story. Naast de legendarische muziek zit de show vol inside anekdotes over zijn ontmoetingen met de Queen-leden. “We zullen zowel de hardrock-kant als de subtiliteit van Freddie, Brian, Roger en John tot leven wekken. Queen: The Story is een theatershow die is gemaakt met het diepste respect voor wellicht de beste band uit de pop- en rockhistorie”.

Aanvang: 20:00 uur

Meer informatie en reserveren: www.demaagd.nl

24 oktober

Sneeuwwitje De Musical – Theater Terra
Theater Terra (o.a. bekend van Kikker) brengt het sprookje van Sneeuwwitje als nieuwe musical voor iedereen vanaf 4 jaar. De mooie prinses is geliefd bij het hele volk, behalve bij haar jaloerse stiefmoeder, de Koningin. Op een dag vertelt een toverspiegel aan de Koningin dat niet zij, maar Sneeuwwitje de mooiste van het land is. Sneeuwwitje vlucht de bossen in en vindt een nieuw leven bij zeven grappige en muzikale dwergen. Maar de Koningin weet haar te misleiden met een betoverde appel. Alleen een kus van ware liefde kan Sneeuwwitje nog redden… Na de voorstelling mogen alle kinderen met Sneeuwwitje en de Prins op de foto.

Aanvang: 15:00 uur

Meer informatie en reserveren: www.demaagd.nl

30 oktober

Bas Birker – BELG (tegen wil en drank)
Na 30 jaar Tilburg ontdekte comedian Bas Birker dat hij werd geboren in het verkeerde land. Hij besloot naar het zuiden te trekken, met een cultuurshock, een drankprobleem en een carrière tot gevolg. Een Antwerps lief en een perfect Tweetalig kind verder, komt Bas verslag uitbrengen. BELG is een ode aan Nederlands geregel en Belgisch gefoefel. Aan Hollandse directheid en Vlaams getaffel. Aan ZOAB en dat spul waar ze over de grens de wegen mee bedekken. Over 10 jaar integreren, zonder ergens bij te horen. Maar geaccepteerd of niet, volgens zijn paspoort is Bas Birker nu eenmaal een Belg. Tegen wil en drank.

Aanvang: 20:15 uur

Meer informatie en reserveren: www.demaagd.nl

 

Reacties