SABIC Volunteers Dag: Goede doelen gezocht

World Cleanup Day 2021
World Cleanup Day 2021
Foto: Jan Krijtenburg

SABIC in Bergen op Zoom organiseert donderdag 29 september 2022 een ‘Volunteers Dag’ en iedereen kan hiervoor hands-on projecten voor het goede doel aandragen.

Goede doelen in de regio Bergen op Zoom

De SABIC Volunteers steken donderdag 29 september de handen uit de mouwen tijdens de SABIC Volunteersdag. We zijn hiervoor op zoek naar goede doelen in de regio Bergen op Zoom.

De SABIC Volunteers realiseren dit jaar op één dag verschillende projecten, als de coronaregels het toelaten.
Iedereen kan projecten aandragen. Daarna stemmen de SABIC-medewerkers in Bergen op Zoom welke projecten worden uitgevoerd.

SABIC is op zoek naar hands-on projecten die in een paar uur of een dag te realiseren zijn, voor mensen die het echt verdienen. Denk bijvoorbeeld aan een uitje voor mensen van een verzorgingshuis of het opknappen van locaties waar vrijwilligers actief zijn. Het gaat dus niet om het aanpakken van kantines van clubhuizen of projecten bij (semi)commerciële instellingen.

Hoe dien je een project in?

Vul op de website sabic-bergenopzoom.nl het formulier in. Doe dit voor 22 april. Op 2 mei worden de projecten bekendgemaakt die doorgaan naar de stemronde. Op 23 mei wordt bekendgemaakt welke projecten uiteindelijk gerealiseerd worden.

Volunteers Dag 2021

In 2021 deden de vrijwilligers van SABIC mee met World Cleanup Day.
Lees hier meer over in dit artikel.

Over SABIC

SABIC is een wereldleider in gediversifieerde chemicaliën met het hoofdkantoor gevestigd in Riyadh, Saoedi-Arabië en produceert wereldwijd in Amerika, Europa, het Midden-Oosten en Azië-Pacific en maakt  verschillende soorten producten: chemicaliën, grondstoffen en hoogwaardige kunststoffen, landbouwvoedingsstoffen en metalen.

SABIC heeft wereldwijd meer dan 31.000 medewerkers en is actief in meer dan 50 landen. Om innovatie te ondersteunen heeft SABIC wereldwijd 10.090 octrooiaanvragen en beschikken ze over onderzoeksmiddelen met innovatiehubs in vijf belangrijke regio’s – de VS, Europa, het Midden-Oosten, Noord-Azië en Zuid-Azië.

Cookieinstellingen