Vijf mensen betrokken bij ongeval Woensdrecht

Bij een verkeersongeval in Woensdrecht waren donderdagmiddag vijf mensen betrokken. Bij de flinke botsing op de Reimerswaalweg raakte niemand zwaargewond.

Het ongeluk gebeurde even na half één op de Reimerswaalweg (N289) ter hoogte van de Langeweg in Woensdrecht. Waarschijnlijk ging een inhaalmanoeuvre aldaar fout, waarna twee auto’s in botsing kwamen. In de ene betrokken auto zat één persoon en in de andere auto zaten vier mensen. De auto met daarin vier mensen lijkt zelfs over de kop te zijn gegaan, getuige de grassporen op het voertuig en het ingedeukte dak.

Wonder boven wonder lijkt het letsel van alle inzittenden op het eerste gezicht mee te vallen. Omstanders stopte om waar mogelijk eerste hulp te verlenen waarna al snel politie, ambulance en brandweer ter plekke kwamen. Ambulancepersoneel heeft alle betrokken mensen nagekeken. Ze hadden schrammen, kleine wonden en hoofd, nek- en rugklachten. Natuurlijk zat de schrik er ook behoorlijk in bij de inzittenden.

De brandweer heeft de nodige veiligheidsmaatregelen genomen zoals het loskoppelen van de accu’s. De politie heeft verklaringen opgenomen om de precieze toedracht te achterhalen.

Cookieinstellingen