De 8e editie van de Huijbergsepaarden3daagse gaat op 22 september van start

Na het Bergse  Concours Hippique in juni, kunnen paardenliefhebbers op 22, 23 en 24 september weer genieten  bij de  Huijbergsepaarden3daagse.

Op vrijdag 22, zaterdag 23 en zondag 24 september wordt in Huijbergen de 8e editie van de Huijbergsepaarden3daagse gehouden. Zoals elk jaar is de opbrengst van dit evenement weer bedoeld voor stichting manegepaardenpensioenfonds, een stichting die uitgewerkte manegepaarden opvangt om ze vervolgens nog een fijne oude dag te gunnen.

Wat Nijmegen met zijn vierdaagse wandelevenement is voor de fanatieke wandelaar is de Paarden3daagse in Huijbergen voor de paardenliefhebbers, en ook dit jaar zijn er weer mooie routes uitgezet over de Brabantse Wal en is er weer van alles te doen.

Huijbergsepaarden3daagse

Op vrijdag staat er een korte route gepland alleen voor de ruiters, op zaterdag en zondag zijn ook de menners van harte welkom om erbij aanwezig te zijn.
Zaterdags rijden de menners en de ruiters een gezamenlijke route van ca 27 kilometer, welke voor de ruiters in te korten is naar 22 kilometer.
Op zondag heeft de route voor de ruiters een lengte van 18 kilometer, de menners hebben wederom 26 kilometer voor de boeg. De ruiters die de smaak te pakken hebben mogen uiteraard ook aansluiten bij de menners voor de langere route.

Huijbergsepaarden3daagse
Naast de mooie routes is er op het evenemententerrein nog veel meer te doen. Zo zijn er Foodtrucks, een  vrijheidsdressuur show van Sophie & Oreano, een spectaculaire vuurshow van showteam Langenort met vuurspuwers, vuurdansers en ruiters en er rijdt een paardentram.

Huijbergsepaarden3daagse
Ook shows met roofvogels en een show met speurhonden, eem tweedehands paardenspullenmarkt en nog veel meer stands zorgen dat een paardensport liefhebber zich hier niet hoeft te vervelen. Kijk voor het hele programma op de website van de Huijbergsepaarden3daagse.

Huijbergsepaarden3daagse

De kosten voor deelname zijn € 12,50 per dag, en men kan 1,2 of 3 dagen meerijden met dit geweldige evenement.
Inschrijvingen zijn nog steeds welkom via het inschrijfformulier op de website van de Huijbergsepaarden3daagse en inschrijven is mogelijk tot het maximale aantal deelnemers is bereikt.

Huijbergsepaarden3daagse

Reacties