Walk&Talk: de koffiepauze voor werkzoekenden in het teken van Werk vanuit je natuur

Foto: Pb

Tussen twee banen in zitten is een uitgelezen kans om te ontdekken wat je nu eigenlijk echt wilt met je loopbaan. Maandag 6 november staat de Walk&Talk–netwerkbijeenkomst in het teken van Werk vanuit je natuur door Jamie Nederpel.

Als je werk doet dat bij je past, vervult werken dieperliggende behoeften dan alleen geld verdienen of sociale contacten opdoen, meent loopbaancoach Jamie Nederpel. “Je bent een bron van inspiratie voor anderen en kunt vanuit je eigen, authentieke bijdrage iets voor anderen betekenen. Werk is dan één van de zingevende factoren in je leven. Ieder mens is de moeite waard om op deze manier te werken. Ook als je in between jobs bent.”

Loopbaancoach Jamie Nederpel heeft hiervan haar werk gemaakt. Ze begeleidt mensen op weg naar werk dat past bij wie ze van nature zijn, wandelend in de natuur. Ze heeft er ook een boek over geschreven: ‘Het is altijd het goede weer’. Ook thema’s als ontslag en werk zoeken komen hierin aan bod.

Tijdens de Walk&Talk bijeenkomst vertelt ze over haar ideeën over werk en loopbaan. Er is ook ruime gelegenheid voor het stellen van vragen. En om er een echte Walk&Talk van te maken, wordt er niet alleen gepraat, maar ook gewandeld!
Kijk op www.jamienederpel.nl

De toegang is gratis. Graag aanmelden via [email protected] De gratis koffiepauze voor werkzoekenden wordt gehouden van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Bergen op Zoom, Kortemeestraat 17.

Reacties