Skincare Boutique legt de focus op huidverbetering

Foto:

Skincare Boutique is de nieuwe naam van het bedrijf van Ivanka Wolswijk (26). De nieuwe bedrijfsnaam dekt volgens de jonge ondernemer de lading van het bedrijf beter en klinkt bovendien professioneler. “In de afgelopen jaren zijn wij de focus op huidverbetering gaan leggen in plaats van op huidverzorging, ook hebben wij er inmiddels een webshop bij waar alle producten uit de salon op te vinden zijn.“

“Nog toen ik met mijn opleiding bezig was heb ik mezelf al ingeschreven bij de KvK, we zaten toen nog op het vorige adres waar we in één ruimte zaten te werken. Niet ideaal, maar perfect om te kunnen starten. Na minder dan een jaar , kwam er een mogelijkheid om op de locatie te starten waar we nu zitten. hier zitten we ideaal met elk een eigen werkruimte en een heerlijke rust die de klanten ook enorm waarderen”, zegt Ivanka over de locatie aan de Slotweg in Lepelstraat.

Ivanka is schoonheidsspecialiste en haar moeder Lian is pedicure. Op het gebied van huidverbetering helpt Ivanka mensen met huidproblemen zoals, acne, couperose, rosacea, pigmentatie en anti-ageing. “Maar ook bieden wij huidverzorgende behandelingen voor als iemand gewoon eventjes wilt komen ontspannen aan, ook hebben wij specialisaties zoals wimperextensions en hennabrows. Sinds kort hebben wij er ook een webshop bij zodat mensen ook voor advies bij ons terecht kunnen en hierna de producten makkelijk online kunnen bestellen en ook na kunnen bestellen.”

Ivanka en Lian zijn erg tevreden over het concept dat zij ontwikkelden “Het concept dat wij alles onder één dak hebben is natuurlijk ook ideaal, van de pedicure ga je zo door naar de schoonheidsspecialiste waar je intensief aan je huid kunt werken en daarna relaxed kunt afsluiten met een massage.”

Afgelopen jaar was Skincare Boutique te zien op nationale televisie. “RTL4 kwam hier filmen voor het programma Plezier en Passie, dat was natuurlijk ook een enorm hoogtepunt maar voelde ook als een eer. Dat ze dan toch onze salon uitkiezen voor zoiets!”

Door corona is de schoonheidssalon twee maanden gesloten geweest. Maar daardoor Skincare Boutique zich niet uit het veld slaan. ” Ik heb nog zo ontzettend veel plannen met de salon. Ik bruis altijd van de ideeën. Ik wil mezelf in ieder geval volledig focussen op verschillende huidproblemen en ook in combinatie met voeding. Want een mooie huid heb je niet alleen van buitenaf maar ook van binnenuit. Ik vind natuurlijke schoonheid erg belangrijk.”

Reacties