Zonovergoten NK Lacrosse in Ossendrecht levert nieuwe kampioen heren op

Lacrosse NK Ossendrecht
Foto: www.jeroenmolfotografie.nl

Na jarenlange strijd is het de heren van de Domstad Devils (Utrecht) gelukt veelvoudig en regerend kampioen Amsterdam Lions van de troon te stoten 12-8.

Bij de damesfinale zagen we de teams uit dezelfde steden, maar ging Amsterdam wel met de titel naar huis. De wedstrijd ging erg gelijk op, pas in de laatste minuten scoorde Amsterdam de 8-7.

Vanuit de Nederlandse Lacrosse Bond en de organisatie zijn ze positief: “De velden lagen er mooi bij, de voorzieningen zijn perfect, het was mooi weer, goede toestroom van bezoekers en heel spannende wedstrijden om naar te kijken.” Ook lokale bezoekers die even kwamen kijken, vonden het magnifiek om te zien: “Normaal sta ik altijd maar vijf minuten te kijken naar een voetbalwedstrijd en dan hou ik het voor gezien. Maar dit is anders, ik heb de hele wedstrijd uitgekeken, dat gaat er toch machtig aan toe, h√©!”.

De Ossendrechtse grasvelden van ODIO waren het toneel van in totaal zestien gespeelde wedstrijden tussen mannen, vrouwen en jeugd. Deze zomer komen er twee kunstgrasvelden, de overige velden maken plaats voor woningbouw.

In de regio Zuid-West Brabant bieden de Ogers Lacrosse de teamsport aan in Bergen op Zoom. De teamsport wordt kosteloos aangeboden. De komende weken zijn er open trainingen in de parken op dinsdag van 19u00 tot 20u30 te beginnen bij Kiek in de Pot (19 en 26 juni), Lodijkepark (3 en 10 juli) en het Stadspark (17 en 24 juli).

Links

 

Reacties