Pomona

Foto: ROC West Brabant

Op zaterdag 9 februari 2019 vindt de Open Dag plaats van Pomona. Op deze dag opent Pomona van 10.00 – 13.00 uur de deuren voor leerlingen uit groep 7 en 8 van basisscholen in Bergen op Zoom en omgeving. Stap binnen tijdens deze Open Dag, kom sfeer proeven en kom alles te weten over wat Pomona te bieden heeft.

Specifiek vmbo

Pomona te Bergen op Zoom biedt een specifiek vmbo arrangement in opdracht van het SWV VO Brabantse Wal. De school is in staat om structureel extra ondersteuning binnen een kleinere klassensetting te bieden en om ondanks aangetoonde leerachterstanden en sociaal-emotionele problematiek succesvol toe te leiden naar een diploma.

Expertise in huis

Behalve structuur en betrokkenheid vraagt het werken met de leerlingen vooral om specifieke deskundigheid. Pomona beschikt over kennis van de doelgroep, een scala aan specialismen en brede ervaring. Zo heeft het experts in huis zoals: remedial teachers, psychologen, schoolhulpverleners, schoolartsen, transfercoaches en maatschappelijk medewerksters.

Voorbereidend op de beroepskeuze

De school bereidt de leerlingen zo goed mogelijk voor op alles wat er later in het beroep en in de samenleving nodig is. Bijvoorbeeld: leren samenwerken, onafhankelijk worden, zelfstandig werken en zelf verantwoordelijk zijn voor werk en gedrag. In de bovenbouw kunnen de leerlingen kiezen uit drie verschillende profielen: Economie en Ondernemen, Produceren, Installeren en Energie of het profiel Zorg en Welzijn.

Kom tijdens de Open Dag op zaterdag 9 februari 2019 van 10:00 – 13:00 uur kennismaken en ontdek alle mogelijkheden die Pomona te bieden heeft.

Meer informatie over onze school? Kijk dan op www.pomonavmbo.nl

Reacties