Maarten van der Weijden bij Sportcafé Bergen op Zoom

Maarten van der Weijden tijdens een presentatie die hij eerder dit jaar gaf in 's-Hertogenbosch.
Foto: Vincent

Op 21 januari 2020 organiseert de F!TFabriek het Sportcafé in Gebouw T. Tijdens deze avond, waarbij het thema verbinden centraal staat, zal Maarten van der Weijden een presentatie verzorgen en zal de F!TFabriek een van de succesvolle projecten toelichten.

De F!TFabriek draait op volle toeren. Met 52 projecten en 300 samenwerkingspartners bereikten de buurtsportcoaches in twee jaar tijd ruim 15.000 unieke deelnemers. Medewerkers van de F!TFabriek zijn overal in de gemeente te vinden. Er is ondersteuning bij gymlessen, er worden naschoolse activiteiten georganiseerd, de F!TFabriek gaat met verenigingen aan de slag, trekt de wijken in, organiseert gemeente brede beweegactiviteiten, stimuleert gezonde voeding en heeft daarnaast speciale aandacht voor mensen met een beperking.

Niemand minder dan Maarten van der Weijden zal deze avond een presentatie verzorgen en u meenemen in zijn verhaal. Maarten van der Weijden vertelt open en gepassioneerd over zijn bijzondere carrière. Onderwerpen als verbinding, doorzettingsvermogen, ambitie, het omgaan met tegenslagen, innovatie en succesvol samenwerken komen uitgebreid aan bod. Met de elfsteden zwemtocht van 195 km haalde Van der Weijden miljoenen voor kankeronderzoek op. Een jaar eerder probeerde de Olympisch zwemmer het ook, maar moest hij na 163 km wegens oververmoeidheid afhaken.

Mensen die het er bij willen zijn moeten zich voor 10 januari aanmelden voor het Sportcafé.

Programma 21 januari 2020

  • 19:00 – 19:30 uur Inloop
  • 19:30 – 19:45 uur Welkom
  • 19:45 – 20:30 uur Presentatie Maarten van der Weijden
  • 20:30 – 20:45 uur Presentatie F!TFabriek + succesverhaal nijntje Beweegdiploma
  • 20:45 – 21:15 uur Interactieve sessie; hoe kunnen wij met elkaar verbinden?
  • 21:15 – 22:15 uur Netwerkborrel

Reacties