Curio, dé beroepsopleider van de regio

Foto: Curio

Curio helpt vmbo-leerlingen en mbo-studenten hun talenten te ontwikkelen. Curio prikkelt hun nieuwsgierigheid en maakt ze zelfbewust. Zo zijn ze voorbereid op de arbeidsmarkt van de toekomst. Ontdek op de mbo open avond op donderdag 12 maart wat Curio jou kan bieden.

Prinsentuin, Kellebeek, Markiezaat, Vitalis, Radius, Zoomvliet, Cingel en Florijn College heten nu Curio. Ook onze vmbo-scholen hebben Curio in hun naam. Curio is de beroepsopleider van West-Brabant.

Waarom een beroepsopleiding?

Voor veel jongeren is dit dé weg naar een waardevol diploma. En een leuke baan. Bijvoorbeeld in de zorg, horeca, techniek of een winkelbedrijf. En ken je deze mbo-opleidingen?

Food en future

Jij bent dol op alles wat met voeding te maken heeft En heel nieuwsgierig of het duurzaam, veilig en gezond is. Je leert alles over trends en verantwoord eten. Je gaat bijvoorbeeld bedrijven en scholen adviseren over voeding. Of consumenten, via Instagram.

Urban green development

Hoe maak je een stad groen? Met innovatieve oplossingen. Je leert alles over gebouwen duurzaam maken en groene energie. Over verminderen van stikstof en fijnstof. Over voorkomen van wateroverlast. Alles om de stad een fijne plek te maken.

Vliegtuigtechniek

Werken in de luchtvaart brengt je op bijzondere plaatsen: met je neus bovenop technische hoogstandjes. Misschien ga je zelfs werken in het buitenland. Zo zorg jij voor veilige vluchten voor duizenden reizigers. Een unieke opleiding met volop kans op werk.

Nieuwsgierig?

Ontdek al onze mbo-opleidingen op de open avond op donderdag 12 maart van 17.00-20.00 uur. Voor locaties en opleidingsaanbod: www.curio.nl

Curio laat leerlingen en studenten groeien

Reacties