Open avond mbo-opleidingen Curio 12 maart gaat niet door

Foto: CC0

De Open avond voor de mbo-opleidingen van Curio gaat niet door. Deze stond gepland op donderdagavond 12 maart van 17.00-20.00 uur. Het geldt voor alle Curio-locaties in Breda, Bergen op Zoom en Roosendaal. De belangrijkste reden is de maatregel die vorige week door RIVM is afgekondigd om vooral in Brabant zoveel mogelijk thuis te blijven, ook bij lichte ziekteverschijnselen. Als gevolg daarvan zijn ook veel medewerkers van Curio niet aan het werk. De onzekerheid over hoe dat zich de komende dagen ontwikkelt speelde ook mee bij de beslissing.

“We willen voorkomen dat leerlingen en hun ouders niet voldoende geïnformeerd kunnen worden over de opleiding waar de interesse voor bestaat. Zeker zo belangrijk is dat we luisteren naar de richtlijnen van het RIVM. We willen risico op verdere besmettingen zoveel mogelijk uitsluiten.”, aldus Rob Neutelings, voorzitter van de Raad van Bestuur van Curio.

Online informatie

Geïnteresseerden die zich al hadden aangemeld hebben daarover bericht ontvangen. Curio bekijkt nog of er eventueel een nieuwe datum komt. Belangstellenden kunnen wel gewoon vragen stellen of zich aanmelden voor opleidingen via curio.nl/mbo.

Reacties