Drietal vast na vechtpartij, 2 alarmrevolvers gevonden

Foto:

Aan het Philomenahof in Hoogerheide ontstond zaterdagavond een vechtpartij. De politie wist twee jongens en een man te arresteren, een auto en twee alarmrevolvers werden in beslag genomen.

Om 20.35 uur kreeg de politiemeldkamer een melding van een flinke vechtpartij. Meerdere eenheden van politie en Koninklijke Marechaussee gingen ter plaatse. Op de Scheldeweg troffen agenten een jongen aan. Hij bleek een revolver bij zich te hebben. De 15-jarige jongen uit Roosendaal werd aangehouden. De revolver bleek een alarmrevolver te zijn, welke in beslag werd genomen.

Politiecellencomplex

Hierna trof de politie op het Philomenahof een tweede jongen (15) uit Roosendaal aan. Hij was gewond in zijn gezicht. De jongen werd aangehouden. Tevens stond daar een auto met een Belgisch kenteken, waarvan meerdere ruiten waren vernield. In het voertuig trof de politie een revolver aan. Ook dit bleek te gaan om een alarmrevolver. De bestuurder, een 27-jarige man uit Etten-Leur werd gearresteerd. De auto werd voor verder onderzoek door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Politieonderzoek

Het drietal werd voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. Het drietal zit nog vast en wordt zondag verhoord. Tevens werd nog een jongeman uit Huijbergen aangehouden. Deze werd even later weer in vrijheid gesteld, hij bleek niet bij de vechtpartij betrokken te zijn. De politie onderzoekt de aanleiding van de vechtpartij.

Cookieinstellingen