Gebouw-T opent de deuren met intieme concerten

Gebouw-T
Foto:

Poppodium Gebouw-T in Bergen op Zoom opent voorzichtig de deuren voor bezoekers. Dit weekend ging Gebouw-T écht open voor publiek met twee concerten van Jack Poels, frontman van Rowwen Hèze.

Per show wordt een beperkt aantal kaartjes, 2-persoonstickets en 1-persoonstickets, verkocht zodat iedereen op een veilige afstand van het concert kan genieten. Hierbij neemt het poppodium alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. Gebouw-T volgt hierin het protocol opgesteld door de Vereniging Nederlandse Poppodia & Festivals (VNPF).

Zomerprogramma

In de zomermaanden presenteert het poppodium een mooi, divers programma met verder optredens van Tim Knol, High Hi, Michelle David & the Gospel Sessions, Tangarine en een speciale duo-editie van muziekquiz Quiz’M.

Zitconcert

Bezoekers krijgen in het poppodium een zitplaats aangewezen waarvan ze op gepaste afstand het concert kunnen bijwonen. Een drankje halen vooraf of tijdens de show is geen probleem: looplijnen maken de weg vrij naar de bar. Gebouw-T doet er alles aan om de bezoeker in deze bijzondere tijd toch op een ongedwongen manier van muziek te laten genieten. De kaartverkoop is begonnen via www.gebouw-t.nl.

Video

Om een indruk te krijgen ging ZuidwestTV met de camera langs bij het poppodium. Bekijk de reportage hier: Gebouw-T herstart met intieme concerten, plaats voor 84 gasten

Reacties