VoorleesHelden wedstrijd voor volwassenen in Bibliotheek West-Brabant

Foto: Jan Krijtenburg

Vanwege de Nationale Voorleesdagen organiseert Bibliotheek West-Brabant een voorleeswedstrijd voor volwassenen.

Volwassenen

Bibliotheek West-Brabant organiseert een VoorleesHelden wedstrijd voor iedereen vanaf 16 jaar en ouder in het kader van de Nationale Voorleesdagen.

VoorleesHelden wedstrijd

Deelnemers maken een filmpje als ze voorlezen uit hun favoriete (prenten)boek voor kinderen van 3 t/m 6 jaar en mailen het filmpje uiterlijk 20 januari naar Saskia Bousie, [email protected] onder vermelding van naam, leeftijd, e-mail, woonplaats, telefoonnummer en titel van het voorleesboek.

Een deskundige jury bepaalt de drie finalisten. Zij doen zaterdag 30 januari mee aan de VoorleesHelden wedstrijd. De locatie en tijd worden later bekend gemaakt. Wie wordt de enige echte VoorleesHeld 2021 en gaat met een prachtige Voorleescape én de eeuwige roem naar huis?
Deelname is gratis!

Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen worden van 20 tot en met 30 januari gehouden om het voorlezen te stimuleren. Voorlezen is elke dag een feest! Samen genieten van een boek is plezier voor twee. Het is niet alleen een heerlijk moment, maar het heeft ook een positief effect op fantasie, woordenschat en tekstbegrip.

Reacties