Aflevering #2 van de Vastenavend Podcast, Mottes Ore

Een mooi eerste seizoen en een hele leuke 11-11 special hebben ervoor gezorgd dat Mottes ore, Dé Vastenavend podcast, met een tweede seizoen komt. Bouwklup ID99 (In d’n Gouwe Geit) is te gast in de nieuwe aflevering van de Vastenavendpodcast Mottes Ore.

“We hebben het over de bouwclub, optochten en over Vrouwen, want die kunnen toch niet bouwen? Oja, zeker wel. Simone bewijst het tegendeel.Samen met nog 3 andere dames is zij bijna 50% van BK In d’n Gouwe Geit. De club met waarschijnlijk het kleinste bouwkot van ’t Krabbegat. In de Gouwe Geit bestaat al jaren en Koen heeft daar bewijs van mee genomen en Pascal leert ons hoe we van één euro twee euro kunnen maken.

Dit jaar willen Koen en Joris weten waar ieders Vastenavend hart sneller van gaat slaan. Hoe zit dat bij leden van de Stichting Vastenavend, ICB’ers, kasteleins, of mensen die niet uit ’t Krabbegat komen? Je komt het vanaf 4 januari te weten, want dan staat de eerste aflevering online om te beluisteren op Spotify en om te bekijken op YouTube. Tot en met het einde van de Vastenavend zullen er wekelijks elke maandag en/of donderdag een aflevering online gezet worden.

Met leuke mensen in gesprek

Vastenavend gaat niet of in aangepaste vorm beleefd worden. Extra belangrijk om toch het gevoel vast te houden van dit feest. Hoe doe je dit? Eigenlijk is het best simpel. Je gaat met leuke mensen, die van het feest houden, in gesprek en vraagt aan hen wat ervoor zorgt dat het Vastenavend feest zo mooi is. Welke momenten zorgde ervoor dat zijn of haar hart sneller ging kloppen en waarom maakt het in een dweilband spelen, filmen van een optocht of het (on)bekend gaan dweilen zo leuk?

Diverse soorten Krabben

De podcast is opgenomen met diverse soorten Krabben. Wat te denken van een gemengde dweilband, volledige vrouwen dweilband, een bouwclub, degene die ervoor zorgt dat jij de optocht kan zien, een dweiler die niet in de gemeente Bergen op Zoom woont en de wat meer bekende Nederlander? Vanaf 4 januari worden er elke week op maandag afleveringen online gezet. Vanaf 23 januari worden jouw donderdagen ook gevuld met een nieuwe aflevering.

 

 

 

Reacties