Aflevering #3 van de Vastenavend Podcast, Mottes Ore

In de derde afleveringen van Mottes Ore is Marijn Withagen te gast. Hij is de eigenaar van café ’t Slik in Bergen op Zoom. De podcast bestaat uit twee delen!

Deel 1 (video hier boven):

“De man die bij The Voice altijd voor je zal draaien. Hij is de karaoke godfather van Bergen op Zoom! Marijn Withagen is eigenaar van de cafés ’t Slik en de Schorre. Een van de populairste cafés tijdens de Vastenavend. In deel 1 neemt Marijn ons mee naar de Vastenavend toen hij nog een klein kulleke was. Naar het begin van zijn carrière als cafe eigenaar en de start van ’t Slik als Vastenavend cafe.”

 

Deel 2 (video hier onder):

“In deel 2 vertelt Marijn meer over ’t Slik in Vastenavend tijd, Vastenavend muziek en over het groeien van het feest. En waarom heeft hij de 13 goet foud opgestart? Een geweldige gast waarmee we ook naar de toekomst van het feest kijken. “

Dit jaar willen Koen en Joris weten waar ieders Vastenavend hart sneller van gaat slaan. Hoe zit dat bij leden van de Stichting Vastenavend, ICB’ers, kasteleins, of mensen die niet uit ’t Krabbegat komen? Je komt het vanaf 4 januari te weten, want dan staat de eerste aflevering online om te beluisteren op Spotify en om te bekijken op YouTube. Tot en met het einde van de Vastenavend zullen er wekelijks elke maandag en/of donderdag een aflevering online gezet worden.

Met leuke mensen in gesprek

Vastenavend gaat niet of in aangepaste vorm beleefd worden. Extra belangrijk om toch het gevoel vast te houden van dit feest. Hoe doe je dit? Eigenlijk is het best simpel. Je gaat met leuke mensen, die van het feest houden, in gesprek en vraagt aan hen wat ervoor zorgt dat het Vastenavend feest zo mooi is. Welke momenten zorgde ervoor dat zijn of haar hart sneller ging kloppen en waarom maakt het in een dweilband spelen, filmen van een optocht of het (on)bekend gaan dweilen zo leuk?

Diverse soorten Krabben

De podcast is opgenomen met diverse soorten Krabben. Wat te denken van een gemengde dweilband, volledige vrouwen dweilband, een bouwclub, degene die ervoor zorgt dat jij de optocht kan zien, een dweiler die niet in de gemeente Bergen op Zoom woont en de wat meer bekende Nederlander? Vanaf 4 januari worden er elke week op maandag afleveringen online gezet. Vanaf 23 januari worden jouw donderdagen ook gevuld met een nieuwe aflevering.

Reacties