Tijd voor avontuur: actiedag voor WNF groot succes

Een hele dag op avontuur en daarbij geld inzamelen voor het goede doel? Het kon 30 oktober tijdens het event ‘Tijd voor Avontuur’ van Scoutinggroep Markiezaatsgroep. Maar liefst 50 kinderen tussen de 6 en 12 jaar waren een halve dag in touw met allerlei activiteiten en zamelden zo 270 euro in voor de actie ‘Biljoen Bomen’.

Een spannend potje archery tag, van een kabelbaan afrazen, of lekker vies worden op een stormbaan; het is slechts een greep uit de activiteiten die plaatsvonden op het terrein van Scouting Markiezaatsgroep. Met het inschrijfgeld konden de kinderen geld verdienen voor het WNF, die dit jaar de actie ‘Biljoen Bomen’ voert om wereldwijde ontbossing te bestrijden.

En met succes! In totaal werd een bedrag van 270 euro opgehaald. Bovendien hebben vele scoutinggroepen door het land ook deze maand een ‘Tijd voor Avontuur’ evenement gevierd: al dit geld zal samen helpen om bomen voor de toekomst te beschermen.

Al met al kijkt Scouting Markiezaatsgroep terug op een zeer geslaagde dag. En, wie weet, op naar een volgende editie in 2021!

‘Tijd voor Avontuur’ is een initiatief van Scouting Nederland in samenwerking met het Wereld Natuur Fonds. Kijk voor meer informatie op: www.tijd-voor-avontuur.nl.

Reacties