Femke voert actie voor de LINDA.Foundation

Femke Schuit
Femke Schuit
Foto: Jan Krijtenburg

Finaliste bij Miss Beauty of Noord-Brabant 2023, Femke Schuit uit Hoogerheide, voert actie voor de LINDA.Foundation.

Miss Beauty of Noord-Brabant 2023

Femke Schuit werd twee weken geleden gekozen als één van de twintig finalisten voor Miss beauty of Noord-Brabant 2023. De winnares van Miss beauty of Noord-Brabant 2023 doet in de finale op 11 februari 2023 mee voor de titel  Miss Beauty of the Netherlands (naast Miss Beauty of the Netherlands is er ook nog Miss Teen of the Netherlands voor meiden vanaf vijftien jaar oud).

De LINDA.foundation

De Miss Beauty of the Netherlands organisatie wil ook iets terugdoen aan de samenleving en daarom zetten alle finalisten zich elk jaar weer in om geld in te zamelen voor de LINDA.foundation.
De LINDA foundation is een organisatie die hulp biedt aan gezinnen met kinderen in Nederland die het financieel zwaar hebben.
Veel te veel kinderen in Nederland groeien op in armoede waardoor er geen geld is voor een sportclub, leuke en warme kleren, vakanties of cadeaus. De LINDA.foundation wil deze kinderen een steuntje in de rug geven

De casting

Twee weken geleden naam Femke deel aan de casting ronde voor Miss beauty of Noord-Brabant 2023. De casting bestond uit drie rondes, een voorstelronde, een bikini ronde en de Engelse ronde. De eerste twee rondes spreken voor zich. De Engelse ronde is een ronde waarbij de kennis van het Engels bij de deelneemsters getest wordt.
Femke kwam bij de casting als één van de twintig deelnemers in de finale voor Miss beauty of Noord-Brabant 2023.

Niet alleen uiterlijk

Bij Miss Beauty of the Netherlands gaat het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om waar je voor staat. Bij Femke is dat, het anderen helpen met mentale problemen. Nadat ze zelf mentale problemen heeft gehad en kampte met onzekerheid wil ze zich nu inzetten om anderen in die situatie te helpen en te inspireren door haar verhaal te delen, persoonlijk en via social media.

De actie

Na een workshop kort geleden is anderhalve week geleden de geldinzamelingsactie voor de De LINDA.foundation van start gegaan.

Om geld op te halen hebben de finalisten een pagina op de site van de LINDA.foundation waar mensen via iDEAL of een machtiging kunnen doneren.
Daarnaast wil Femke geld verdienen door statiegeldflessen in te zamelen en edelstenen te verkopen.
Wilt u ook Femke en de LINDA.foundation steunen, dan kan dat via de donatie pagina.

Links

Cookieinstellingen