11 december: Crossen door de bossen van Hoogerheide

Foto:

Fietsers die graag door het bos crossen kunnen op 11 december hun hart ophalen in de toertocht van Wieler ToerClub Woensdrecht (WTC). “Wij hopen dat we net als voor Corona weer veel fietsers uit België en Nederland welkom mogen heten in het mooie Hoogerheide in West-Brabant.”

Het is de 29ste keer dat WTC Woensdrecht een ATB toertocht in de bosrijke omgeving van de Gemeente Woensdrecht organiseert. Met de nodige hoogteverschillen van de Brabantse Wal en mooie singletracks afgewisseld met brede bospaden kan iedere recreatieve en fanatieke fietser zijn/haar hart ophalen. De keuze is uit 2 verschillende afstanden van 30 en 50 kilometer.

Inschrijven

Inschrijving kost slechts € 5,00 en hiervoor krijgt u ook een banaan, koek en sportdrank onderweg. Bij de finish is tot 13:00 uur de mogelijkheid om je fiets af te laten spuiten en er zijn kleedkamers beschikbaar waar ook een warme douche genomen kan worden. “Wij hopen dat we net als voor Corona weer veel fietsers uit België en Nederland welkom mogen heten in het mooie Hoogerheide in West-Brabant. Wij zien u graag op zondag 11 december aan de start tussen 8:00 en 10:30 uur bij MFC Kloosterhof, Huybergseweg 3b in Hoogerheide.”

Cookieinstellingen