Kiddee uit Thailand zoekt per direct een nieuw gastgezin

Foto: High School Holland

De achttien jarige Kiddee uit Thailand zoekt vanaf nu tot herfstvakantie 2023 een nieuw gastgezin in Bergen op Zoom of omgeving.

Dit is tot op heden niet gelukt en wellicht had Vastenavend ermee te maken waardoor de aandacht misschien ergens ander lag.

Kiddee uit Thailand

Kiddee is in januari zijn high school avontuur in Nederland gestart.
In Bergen op Zoom werd hij tijdelijk opgevangen door een liefdevol en gastvrij gezin. Travel Active zoekt momenteel een nieuw gastgezin voor hem, zodat hij zijn avontuur in Nederland kan voortzetten.
Liefst ook in de buurt van Bergen op Zoom, maar ergens anders mag ook. Bij welk gastgezin mag de diervriendelijke Kiddee tot de herfstvakantie 2023 komen wonen?

Hij is dol op dieren, in het bijzonder paarden. In Thailand ging hij dagelijks naar de manege.. Zijn interesses zijn paardrijden, lezen, zingen en muziek en kamperen. Zijn eigenschappen zijn: avontuurlijk, kalm, creatief en vriendelijk

Kiddee uit Thailand is een echte dierenvriend en is opzoek naar een gezellig Nederlands thuis. Hij is het liefst buiten in de natuur waar hij zich vrij voelt. Verder luistert Kiddee graag naar muziek, voornamelijk nummers uit de pop-rock en indie-rock genres.
In Nederland zou hij graag meer willen leren van de Nederlandse cultuur en wil met jullie de Thaise cultuur delen. Welk gastgezin wil deze vriendelijke jongen kennis laten maken met Nederland? Fietsend of op een paard, voor hem is niets te gek!
Vang jij deze avontuurlijke jongeman op als gastgezin?

Gastgezinnen

Gastgezinnen zijn er in alle soorten en maten, in onze ogen kunnen alle samenstellingen van gastgezinnen een warm thuis bieden aan de studenten. Jong of wat ouder, alleenstaand of een gezin met kinderen? Zolang je maar enthousiast bent en open staat voor een interculturele ervaring.
Gedurende de uitwisseling wordt het gastgezin en de student begeleid door één van onze Local Coordinators. Verder organiseert Travel Active events voor studenten en gastgezinnen. Als gastgezin zorg je alleen voor kost en inwoning voor de student. Alle overige kosten zijn voor rekening van Travel Active of voor de student zelf.

Ervaringen van eerdere gastgezinnen

  • “Wij hebben in 2020 een uitwisselingsstudent uit Duitsland in ons huis opgenomen. Het is een verrijking om een student in huis te hebben. Wij missen haar gezelligheid.”
  • “Ons advies aan toekomstige gastgezinnen is, ga er echt open in. Heb niet te hoge verwachtingen en zo nodig pas je verwachtingen (aan de situatie) aan.”

Meer informatie?

Willen jullie Kiddee een warm thuis bieden? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met het High School Holland team via 085 2224810 of [email protected].
Op de website vind je meer informatie over het worden van gastgezin.

Cookieinstellingen