‘Lof der Jury’ en tweemaal promotie voor Re-Creation

Foto:

Show- en twirlvereniging Re-Creation uit Ossendrecht heeft geweldige resultaten behaald op de tweede regionale wedstrijd van het seizoen. Op zondag 4 juni is de vereniging naar Etten-Leur afgereisd om daar hun routines aan de jury te laten zien. Soliste Amy-Lynn Hunting behaalde een monsterscore met haar danstwirl, waarvoor ze de speciale erkenning ‘Lof der Jury’ kreeg. Ook promoveerden er maar liefst twee routines naar de volgende klasse. Naomi Cloots en het A-team mogen na de zomervakantie in de middenklasse uitkomen.

De erkenning ‘Lof der Jury’ is er speciaal voor routines die er met kop en schouders bovenuit steken. Bij een score van 90 of meer, wordt de erkenning gegeven door de jury. Voor Amy-Lynn is het de eerste keer dat ze deze waardering heeft binnen gesleept. Ze komt uit in de hoogste klasse, waarmee het dus extra speciaal is dat ze de score van 91 punten in ontvangst mocht nemen. Het A-team en Naomi promoveerden in Etten-Leur naar de middenklasse. De leden zagen dit totaal niet aankomen, dus de verrassing was extra groot tijdens de prijsuitreiking.

Tijdens de wedstrijd zijn 5 routines eerste geworden in hun categorie. Het duo van Fabienne Bril en Femke Musters stonden voor het eerst samen op de vloer en belandde direct op de eerste plaats. Ook werd Fabienne als soliste eerste. Solisten Anouk Kerstens, Amy-Lynn Hunting (foto boven) en Naomi Cloots waren die dag tevens de beste van hun categorie.

Daarnaast stonden er nog een aantal jeugdsolisten voor de allereerste keer op de wedstrijdvloer. Hoewel ze het spannend vonden, straalden ze voor de jury. Yuna Denecker werd 7e en Celien de Winter werd 8e in de jeugd 2 klasse. Linde Meijer behaalde in de jongste categorie een tweede plaats. Aukje Slabbekoorn en Nascha Bruin stonden als duo voor het eerst op de vloer, behaalden een derde plaats en plaatsten zich direct voor de kampioenschappen aan het einde van het jaar.

Er werden daarnaast ook plaatsingspunten voor de kampioenschappen behaald door: Miranda Hoeckx, Fabienne Bril, Naomi Cloots, Emy de Wit, Evelien Jacobs, Amy-Lynn Hunting en Fabienne & Femke. Daarnaast zijn er hele mooie resultaten behaald door: Ilene Heijmans (73 punten), Valentina Grande de Sousa (77,4 punten), Femke Musters (74,8 punten), Chinouk Bruin (74,4 punten), Floor Daalmans (81,4 punten), Anna van der Poel (77,6 punten), Miranda & Anna (78,2 punten) en de B-groep (77,6 punten).

 

 

Bron: Show- en twirlvereniging Re-Creation

Cookieinstellingen