Spectaculaire opening van een natte Krabbenfoor

Donderdag werd bij de kiosk op de Grote Markt in Bergen op Zoom de Krabbenfoor 2023 met exotische dans en knallende musketten geopend.

Wie rond twee uur in de buurt van de Grote Markt in Bergen op Zoom kwam kom wel horen dat er iets aan de hand was. De Royal Ikayoga, Drums Burundi voerde een spectaculaire dans- en drumshow op bij de Grote Markt die in de wijde omtrek te horen was. De super dynamische dans- en drumshow eindigde voor de kiosk, waar de opening van de Krabbenfoor zou plaatsvinden.

Royal Ikayoga, Drums Burundi

Om twee uur werd zwegen de drums even stil en vanuit de kiosk spraken Danny Borremans, Kees van Male, wethouder Dominique Hopmans en de Bergse stadsomroeper het publiek toe.

Danny Borremans, Kees van Male, Dominique Hopmans en de Bergse stadsomroeper

En toen was het tijd voor de knallende opening die klonk vanuit de musketten van de Borgerij Berghen op den Zoom.

Met een enorme knal (of eigenlijk drie) werd de Krabbenfoor 2023 geopend

Hiermee was de Krabbenfoor 2023 officieel geopend en kon het publiek gaan genieten van de vele activiteiten en stads in de Berge binnenstad.

De Krabbenfoor duurt van donderdag tot en met zondag en meer Informatie over het programma op de Krabbenfoor op de diverse dagen en locaties is te vinden op de website krabbenfoor.bergenopzoom.nu.

Veel meer foto’s over de, helaas wat natte, openingsdag zijn te vinden in de fotoserie bovenaan dit artikel.

Cookieinstellingen