Politie achtervolging eindigt in weiland

Foto: Redactie

De politie arresteerde zaterdagavond na een achtervolging twee verdachten, nadat ze zich in een gestolen auto in een weiland vast gereden hadden.

Uit Roosendaal gestolen

De auto was enige tijd geleden uit Roosendaal gestolen. De eigenaar had aangifte gedaan waardoor de auto gesignaleerd stond. Het voertuig werd zaterdagavond tegen 21 uur gespot op de A4.

Een weiland in Heerle

Agenten zetten de achtervolging in richting Roosendaal en het eindigde in een weiland in Heerle. Ze reden namelijk een doodlopende weg in en kwam bij een hekwerk uit. Ze reden door verschillende hekwerken heen en probeerden via het weiland te vluchten, maar dat lukte niet. Het voertuig kwam vast te zitten in de vochtige grond, net als enkele politiewagens.

Verdachten aangehouden

Beide verdachten vluchtten te voet uit de auto. Een verdachte, een 27 jarige vrouw uit Belgiƫ, werd in de nabijheid van de auto aangehouden. De mannelijke verdachte, een 37-jarige man uit Roosendaal, verdween in de nacht. Agenten konden zijn spoor volgen en een paar minuten later arresteerden ze hem. Het is niet bekend of ze de auto ook gestolen hebben. De verdachten zitten vast voor nader onderzoek.

Cookieinstellingen