Gemeente laat onderzoek doen naar staat van kademuren Oude Binnenhaven

Foto: Vincent

Van maandag 4 tot en met vrijdag 8 maart vinden er diverse werkzaamheden op en rond de kademuren plaats. De gemeente laat weten dan onderzoek te doen naar staat van kademuren aan de Oude Binnenhaven.

De kademuren van de Oude Binnenhaven in Bergen op Zoom staan op de planning voor groot onderhoud. Voor de uiteindelijke ontwerpen voor het onderhoud worden opgesteld, is nog aanvullend onderzoek nodig. Alle werkzaamheden kunnen dagelijks om 7.00 uur beginnen.

Beter beeld krijgen

De afgelopen maanden hebben gemeente, diverse partners en belanghebbenden gezamenlijk de eerste stappen gezet richting het herstel van de kademuren. Tijdens deze voorbereidende fase is gebleken dat diverse onderzoeken nodig zijn om een beter beeld te krijgen van de status van de muur en mogelijke oplossingen.

Bouwapp

Om direct op de hoogte te blijven van de voortgang, kunnen geïnteresseerden de “Bouwapp” downloaden op hun tablet of telefoon en het project Oude Binnenhaven – BOZ volgen door op het sterretje in de app te klikken. Bij nieuwe updates en informatie ontvangt u dan automatisch een bericht. Tijdens de werkzaamheden blijft doorgaand verkeer mogelijk.

Cookieinstellingen