Drie nieuwe chefs in keuken Hemingway

Drie nieuwe chefs zwaaien de scepter in de keuken van restaurant Hemingway aan de Grote Markt in Bergen op Zoom.

De vorige chef Sander Doggen is vanaf deze maand werkzaam bij Brownies & downieS in de Zuivelstraat. We stellen de drie opvolgers aan je voor.

Edwin Vermeulen werkt sinds april in de keuken van het restaurant. “Hij brengt veel rust en een batterij aan ervaring met zich mee”, zegt het management van het restaurant. Zelf zegt hij: “Met de klassieke opleiding als basis en mijn bak aan ervaring kan ik hier heerlijke hedendaagse gerechten neer zetten met de mooie streek – en seizoensproducten van de Brabantse Wal.”

Ibolya Kokke heeft als chef het Bergse visrestaurant Bergsdiep op de culinaire kaart gezet. Daarvoor was ze chef bij Bistro Poncin aan de Steenbergsestraat en souschef bij restaurant La Cucina in Hoogerheide.

Bart van Huffel heeft eveneens de nodige ervaring opgedaan binnen de Bergse horeca en ook als chef van de Golfbaan Wouwse Plantage. “Als klein jongentje liep ik veel in de keuken rond en maakte ik met mijn vader Bergse ansjovis schoon en we legden ze in op zout. Na mijn eerste stage bij het Gelach in het vierkantje is de liefde voor het vak gaan borrelen. Ervaring bij restaurant La Pucelle, het Spuihuis, als chef-kok bij de Golfbaan Wouwse Plantage en als horeca ondernemer. Nu is de tijd om dit alles door te geven aan onze gasten, leerlingen en stagiaires!”

De krachten van dit trio zullen in de komende maanden steeds duidelijker naar voren komen, de kwaliteit blijft zoals je hem van ons gewend bent en we zullen je keer op keer blijven verrassen!

Reacties