Vierde editie van Kiwanis Spelen bij de Peperbus komt eraan

Kiwanis Club Bergen op Zoom organiseert op zondag 27 augustus voor de vierde keer het evenement ‘Spelen bij de Peperbus’. Op deze zondag wordt de Grote Markt omgebouwd tot een ware speeltuin voor kinderen.

Er worden diverse attracties geplaatst, zoals springkussens, base jump, mini reuzenrad, bungee trampoline, happende krokodil en diverse oud Hollandse spelen, waar alle kinderen uit de stad en omstreken zich gratis kunnen vermaken.

Ook rijdt er een treintje door de stad om kinderen naar de Grote Markt te vervoeren, zodat ouders hun rondje kunnen maken tijdens de maandelijkse koopzondag. “Uiteraard is gezorgd voor professionele begeleiding en dragen ook de clubleden hun steentje bij. Aan een versnapering is gedacht en tegen een kleine vergoeding worden suikerspin, popcorn, poffertjes en limonade aangeboden”,aldus Jeroen Figee van Kiwanisclub Bergen op Zoom.

Deze gratis speelmiddag voor kinderen laat volgens Figee zien waar een Kiwanisclub voor staat; midden in de samenleving en gericht op het welzijn van met name kinderen. De middag wordt mogelijk gemaakt door een groot aantal sponsoren samen met Kiwanis Club Bergen op Zoom. Op de Grote Markt zullen ook de door Kiwanis Club Bergen op Zoom in 2016 ondersteunde projecten zich presenteren.

De gratis speeltuin is open op zondag 27 augustus van 12:00 uur tot en met 17:00 uur op de Grote Markt.

Reacties