Bergse man (37) na bedrijfsinbraak gearresteerd

Foto: Vincent

De politie hield zaterdagavond in Oudenbosch twee mannen aan, die verdacht worden van een inbraak bij een bedrijf aan de Havendijk. Eén van de mannen is volgens de politie een 37-jarige Bergenaar.

Rond 22.15 uur belde een alerte getuige naar de politiemeldkamer dat vermoedelijk werd ingebroken bij het bedrijf. Diverse politie-eenheden gingen met spoed naar de Havendijk en zagen twee mannen wegrennen. Ze werden in de Schuitevaarstraat en de Markstraat aangehouden. Het gaat om een 35-jarige man uit Oudenbosch en een 37-jarige man uit Bergen op Zoom. Het duo is voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht. De man uit Bergen op Zoom zit nog vast in een politiecellencomplex en wordt zondag verhoord. De man uit Oudenbosch mocht om medische redenen het politiebureau verlaten, nadat hij door een arts was onderzocht. Hij wordt later verhoord.

Agenten zagen dat inderdaad was ingebroken. Onder andere waren computers klaargezet om mee te nemen. In de buurt van het bedrijf werd ook een auto gevonden, die vermoedelijk van de daders is. In de auto werd ook computerapparatuur gevonden. Het voertuig is in beslag genomen. De politie vermoedt dat de inbraak door meer inbrekers is gepleegd en sluit meer aanhoudingen niet uit.

Reacties