Verdacht drietal -waaronder brandstofdief- aangehouden

Foto:

Surveillerende politiemensen hebben in de nacht van donderdag 19 op vrijdag 20 maart 2020 rond 01.20 uur op de Hertenweg in Nieuwdorp een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 23-jarige man uit Rotterdam en een 21-jarige man uit Nigtevegt aangehouden. Dat meldt de politie.

De mannen hadden als inzittenden van een auto op de Europaweg-Noord de aandacht van de politie getrokken. Agenten konden op de Hertenweg de auto, met daarin een 26-jarige bestuurder (zonder vaste woon- of verblijfplaats) en zijn twee passagiers (een 23-jarige Rotterdammer en een 21-jarige man uit Nigtevegt), controleren. Het drietal kon zich niet legitimeren en had geen verklaring voor hun aanwezigheid in het havengebied. In de auto troffen de agenten inbrekerswerktuig aan.

Tanken zonder betalen Bergen op Zoom
Uit onderzoek bleek dat de bestuurder zich eerder die nacht op de Rooseveltlaan in Bergen op Zoom vermoedelijk schuldig heeft gemaakt aan tanken zonder te betalen. Hij is hiervoor aangehouden. Zijn passagiers zijn aangehouden omdat ze zich niet konden legitimeren en voor het bezit van inbrekerswerktuig. De auto waarin het trio zat is voor nader onderzoek in beslag genomen. De auto bleek bovendien niet verzekerd te zijn en ook geen geldige APK meer te hebben. De drie verdachten hebben de nacht in de cel doorgebracht en worden vrijdag verhoord.

Reacties