Vrouw betrapt inbreker in huis

Archieffoto van een aanhouding ter illustratie
Foto: Vincent

Een bewoonster aan de Noordsingel in Bergen op Zoom zag een inbreker er vandoor gaan met haar spullen. Een gealarmeerde politie-eenheid wist hem snel te arresteren. Dat meldt de politie.

Rond vier uur hoorde de vrouw vanuit de slaapkamer gerommel. Ze zag dat een man de weg overstak en iets in zijn handen had. Toen ze poolshoogte nam, ontdekte ze dat zojuist was ingebroken. De buit bestond onder andere uit computerapparatuur en telefoons. De bewoonster bedacht zich geen moment en alarmeerde onmiddellijk de politie. Ze vertelde dat de man richting de Zuidzijde Zoom was gelopen. De politie verspreidde een bericht naar diverse eenheden.

Twee agenten zagen in de Rijkebuurtstraat een bekende dief lopen. Hij had enkele tassen bij zich. Toen bleek dat deze spullen overeenkwamen met de zojuist gestolen spullen, werd de 44-jarige man uit Bergen op Zoom aangehouden.

De dief bekende al snel dat de spullen waren gestolen. De politie kon de benadeelde vrouw dus weer snel blij maken met haar spullen. De man is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht.

Reacties