“Centen voor de Vastenavend komen niet vanzelf aanwaaien”

Foto:

Centen voor de Vastenavend komen niet vanzelf aanwaaien. Daarom gaan de leden van de Incasso Burgerij weer op pad. Stichting Vastenavend schrijft er het volgende over:

Al maken we traditiegetrouw met het Neuzebal een vliegende start en landen we pas weer bij het Vallen van de Kraai, niet één vastenavendvlucht is hetzelfde. Ook al zijn je vluchttijden al lang en breed bekend en kom je op je vaste plek pas echt uit de startblokken. Dit jaar sjees je vanzelf als een eersteklas leutvliegenier door de stad… in het Krabbegat dweilen we namelijk nooit op de automatische piloot!

Helemaal niet, we dweilen hier altijd bevlogen, zetten ons eigen koers uit en vliegen als het even kan met een vlieggazen masker op dwars door alle Bergse wolkengordijnen! Komende Vastenavend zal je dan ook vaak horen zeggen:

Ziede z’ok vliege?!

En zit er niet mee in: je bent echt niet alleen! Dit jaar zijn we in het Krabbegat allemaal een beetje gek, slaan we er met z’n allen eens leutig naast en zijn we met elkaar lekker in de bonen! Als we maar gewoon samen Vastenavend houden, komen leut en gekkigheid vanzelf aanwaaien…

Maar wat niet zomaar komt aanwaaien zijn de centen voor bijvoorbeeld het prijzengeld voor de wagens in de Optocht, de Kindervastenavend of Tusse de Schuifdeure. Daarom willen we je dan ook vragen dit jaar weer een bijdrage te geven aan de I.C.B.-ers (Incasso Burgerij) die persoonlijk bij je langskomen. Zo komt al dat leutigs en moois weer van de grond en blijft het in de lucht.

Je kunt bij die vrouwen en mannen van de I.C.B. pinnen of contant je bijdrage geven. En je weet het, toch? Voor ieder euro die je geeft, krijg je heel erg veel leut terug. Agge mar leut et! ALVAST HARTSTIKKE BEDANKT VOOR JE BIJDRAGE! Incasso Burgerij Stichting Vastenavend

Cookieinstellingen