Piets weerbericht: plaatselijke gladheid en mist

Vandaag eerst landinwaarts kans op mist en dichte mist. Verder veel bewolking met vooral (later) vanmiddag in het noorden en het westen wat regen. De zon maakt in het zuiden nog kans. Overdag 6 graden in het zuiden van Limburg tot 9 of 10 graden in de kustgebieden. Een zwakke tot matige wind uit zuidelijke richtingen. Vanavond en de komende nacht in het noorden en gehele westen van ons land wat regen. Elders mistkansen met wat vorst aan de grond.

Donderdag bewolking, zon en een buitje met 5 tot 10 graden. De hoogste temperaturen in de kustgebieden. In de nacht landinwaarts kans op wat grondvorst. Vrijdag regen met 5 of 6 graden. In de kustgebieden 7 of 8 graden. Een krachtige tot af en toe harde wind uit zuid tot zuidwest. Zaterdag en zondag buien, kans op hagel en natte sneeuw! Kouder met overdag 4 of 5 graden, in de nachten wat lichte vorst. Kans op gladheid! Maandag ook nog winterse buien. Dinsdag regen en minder koud met overdag 7 graden gemiddeld.

Verkeerswaarschuwing: Deze week in de avonden, nachten en ochtenden en vooral landinwaarts soms plaatselijke gladheid! Landinwaarts kans op mist en dichte mist. Het weekend bijna overal kans op gladheid.

Het bericht Piets weerbericht: plaatselijke gladheid en mist verscheen eerst op Nieuws.nl.