De Bibliotheek Het Markiezaat helpt middelbare scholieren de examens door

Bibliotheek Bergen op Zoom
Foto: Jan Krijtenburg

De examens staan voor de deur. Daarom heeft de bibliotheek rustige studieplekken en inloopspreekuren voor eindexamenkandidaten.

Binnenkort gaan de landelijke examens van de middelbare scholen van start! Eindexamenkandidaten kunnen zich tot en met donderdag 23 mei in alle rust voorbereiden in de Bovenkamer van de Bibliotheek Bergen op Zoom én in de Bibliotheek Dinteloord, Halsteren, Hoogerheide en Steenbergen.

Rustige werkplekken

De bibliotheek is een ideale plek om te studeren. Rustige werkplekken, stroompunten, examenbundels, koffie en uiteraard gratis wifi zijn voor iedereen gratis toegankelijk. Eindexamenkandidaten en iedereen die in rust willen werken of studeren zijn hier van harte welkom. Ook niet-leden kunnen er terecht.

Eerste hulp bij examenstress

Prangende vragen over de eindexamenstof? Docenten van de Studiekring Bergen op Zoom helpen de scholieren graag in de Bibliotheek Bergen op Zoom.

Voor vragen over Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Biologie kunnen ze bij twee docenten van de Studiekring terecht op dinsdag 23 april van 12.30 tot 14.30 uur. Woensdag 24 april zitten twee docenten van 13.00 tot 15.00 uur klaar om vragen te beantwoorden over Wiskunde, Economie, M&O, Biologie, Engels en Nederlands. Ze leggen de stof gerust ook nog een keer uit.

Belangstelling? Graag vooraf aanmelden via [email protected] o.v.v. naam, datum en vak(ken) waarover men vragen heeft.

Reacties