Open dag en publieksprijs bij Galerie Arsis

Foto: Galerie Arsis

Zaterdag 12 februari zijn bij Galerie Arsis alle kunstwerken te bekijken die ingeleverd zijn voor de M5 expositie ‘Hoge Luchten’.

Selectie en expositie

Woensdag 9 februari zal een team van twee ex-conservators van musea en twee kunsthistorici uit alle ingeleverde  kunstwerken een tien tot vijftien tal selecteren voor expositie in de Tuinzaal van het Markiezenhof en veertig tot zestig voor expositie in Galerie Arsis.
Bovendien is er in goed overleg met het Markiezenhof een extra ruimte beschikbaar gekomen waar nog eens een twintig tot dertig kunstwerken geëxposeerd kunnen worden.

Dat is ook goed nieuws voor de kunstenaars die 3d werk ingeleverd hebben omdat deze werken in deze ruimte geplaatst kunnen worden.
In tegenstelling tot de Tuinkamer is deze ruimte alleen te bezoeken als je een toegangsbewijs hebt voor de Rijksmuseum expositie.

Publieksprijs

Op de open dag bij Galerie Arsis, op zaterdag 12 februari zijn de ruim honderddertig kunstwerken van de drieëntachtig deelnemende kunstenaars niet alleen te zien, maar bezoekers kunnen hun favoriete kunstwerk dan ook nomineren voor een publieksprijs.

Het meest gekozen kunstwerk wordt sowieso geëxposeerd. Uiteraard zal dat kunstwerk en de kunstenaar extra in het zonnetje worden gezet.
En onder de mensen die gestemd hebben verloot Arsis een gratis toegang tot de expositie in het Markiezenhof voor twee personen met een kopje koffie, aangeboden door het Markiezenhof.

Praktische informatie open dag

Datum: 12 februari
Tijd: 12:00 tot 17:00 uur
Locatie: Galerie Arsis, Zuivelplein 5, Bergen op Zoom
Toegang: gratis

Links

Cookieinstellingen