28 februari, Café Chantant Bergen op Zoom

Foto: Cas Slagboom

Café Chantant het muziekcafé voor mensen met dementie en hun naasten opend op 28 februari in De Mortier aan de Dubbelstraat 66 in Bergen op Zoom.

Over Café Chantant

Voor mensen met een haperend brein is niets zo fijn dan mee kunnen blijven doen in het gewone leven. Samen leuke dingen doen, vrienden ontmoeten of nieuwe vrienden maken. Dat is lang niet altijd makkelijk, maar in Café Chantant is dat heel gewoon. Café Chantant is een maandelijks terugkerende middag vol muziek en ontmoetingen met oude bekenden en nieuwe vrienden. In navolging van Haarlem en Bussum nu dus ook in Bergen op Zoom!

Even weg uit de dagelijkse sleur

In Café Chantant ben je even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en is er geen tijd voor ‘gezeur’. We heten je van harte welkom met een hapje en een drankje. Want, zoals Drs. P al zong: in Café Chantant, daar krijgt u bij uw wijntje een Trijntje en refreintje. Café Chantant, daar heeft u voor een prik den helen middag schik!

Voor en door mensen met dementie

Café Chantant is ontwikkeld in samenwerking met singer/songwriter Franc Janssen. Toen hij een paar jaar geleden de diagnose alzheimer kreeg moest hij stoppen met zijn band en sloot hij zich aan bij het Participatiekoor. Daar heeft hij ervaren hoe je door samen te zingen langer op de been blijft. Om dat plezier ook met jou te delen hebben wij samen met Franc Café Chantant ontwikkeld. Samen met muzikant Marc van den Bergh brengt Franc een repertoire van bekende populaire liedjes. Dat belooft dus een onvergetelijke middag te worden vol heerlijke meezingers.

Voor minder dan een tientje komt ook jouw vriendje

Zingen is leuk en samen zingen is nóg leuker. Vertel het daarom gerust een vrien(in) of familielid en neem hem of haar ook mee! Elk ‘vriendje’ betaalt ter kennismaking nog geen tientje! Bestel dus snel jouw kaartjes en gun elkaar een onvergetelijke middag.

Waar en wanneer?

Café Chantant Bergen op Zoom opent haar deuren op 28 februari van 14:00 tot 16:00 uur in De Mortier.

Praktische informatie

Datum: 28 februari
Tijd: 14:00 tot 16:00 uur
Locatie: De Mortier, Dubbelstraat 66, Bergen op Zoom
Toegang: € 12,40 (inclusief BTW, servicekosten en een gratis drankje en borrelhapjes)

 

Foto: Cas Slagboom

Cookieinstellingen