‘Boulevard volledig afgesloten als stopverbod niet voldoende is’

Foto:

De Boulevard in Bergen op Zoom wordt voor al het verkeer afgesloten als een stopverbod niet voldoende blijkt te werken. Het eerder afgekondigde parkeerverbod wordt een stopverbod.

Het stopverbod gaat in op 10 april 2020 op de Boulevard en op de Boulevard Noord in Bergen op Zoom. Het college neemt deze maatregel om de verspreiding van het corona-virus tegen te gaan. De maatregel wordt ter plaatste met borden bekend gemaakt.

Stopverbod op de Boulevard en Boulevard Noord

In verband met de te verwachte drukte tijdens het Paasweekend en ter voorkoming van samenscholing van jeugd, stelt het college dit stopverbod in. Er is een uitzondering voor bewoners van de Boulevard en klanten van het Strandhuys aan de Boulevard en La Playa aan de Boulevard Noord. Klanten van deze restaurants mogen in bepaalde vakken parkeren om hun bestelling op te halen.

Doemscenario

Als de maatregelen van scenario 1 onvoldoende blijken, wordt het tweede scenario van kracht waarbij de hele Boulevard en Boulevard Noord wordt afgesloten voor autoverkeer. In dit tweede scenario zijn de genoemde horecazaken niet meer bereikbaar en regelen verkeersregelaars voor de bewoners de toegang tot het gebied.

Reacties