Rooseveltlaan afgesloten vanaf kruising tot aan de snelweg

kruising Rooseveltlaan - Gagelboslaan - Sterrenlaan
kruising Rooseveltlaan - Gagelboslaan - Sterrenlaan
Foto: Nieuws.nl

Op maandag 24 oktober start een nieuwe fase (fase 3) van de werkzaamheden in de Rooseveltlaan. Vanaf dan is de Rooseveltlaan afgesloten vanaf kruising tot aan de snelweg. Dat meldt de gemeente.

Het stuk weg tussen de kruising en de rotonde bij de Churcilllaan en de Meidoornlaan is al voorzien van nieuw asfalt. Nu is het tijd voor fase 3 van het bouwproject. Fase 3 betreft het gedeelte vanaf het viaduct over de A4 / A58 tot aan de kruising Rooseveltlaan – Gagelboslaan – Sterrenlaan. Hier wordt het asfalt verwijderd en wordt er een puinfundering met nieuw asfalt aangebracht. Daarnaast zijn er nog enkele werkzaamheden aan het fiets- en voetpad aan de noordkant van de Rooseveltlaan. Fase 3 start op maandag 24 oktober en duurt tot en met 2 december 2022.

De Rooseveltlaan is afgesloten vanaf de kruising tot aan de snelweg, inclusief de op- en afritten van de snelweg. Verkeer wordt omgeleid via de Sterrenlaan, Mathijsenstraat en Dokter de Ramlaan en via de Gagelboslaan, Wouwsestraatweg en Marconilaan.

Het fiets- en voetpad aan de noordkant van de Rooseveltlaan is nog afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid langs de Okkernoot en Moerbei.
De kruising Rooseveltlaan – Gagelboslaan – Sterrenlaan is weer open voor het verkeer.

Cookieinstellingen