Bijna alle vastenavendliedjes van ’t Krabbegat op Spotify

Logo Stichting Vastenavend
Logo Stichting Vastenavend
Foto: Stichting Vastenavend

Ook dit jaar is het nieuwe vastenavendliedje Wie de leut et, et de toekomst! op CD voor acht euro verkrijgbaar. Als je de CD van het vastenavendliedje koopt heb je er gelijk ook een prachtig hoesje, de tekst en de ‘B-kant’ bij. Die B-kant is dit jaar het lied van de film De Nacht van Nar en Steketee. “Met de CD ga je goed voorbereid de Vastenavend in!” Bijna alle vastenavendliedjes van ’t Krabbegat zijn ook te vinden op Spotify.

Op de zaterdag van het Neuzebal, zaterdag 28 januari, was na afloop van het bal in de Stoelemat de CD te koop bij de uitgang van de zaal. Vanaf maandag 30 januari is de CD verkrijgbaar bij de Bergse Dumphal, Slijterij de Zeeland, Bakkerij van Oers, Primera Zonneplein, Boon’s Markt, De Waterput, Dietvorst Feestartikelen en Leonidas.

Je kunt het nieuwe vastenavendliedje ook streamen op Spotify.  Daar vind je ook bijna alle vastenavendliedjes van ’t Krabbegat,  van 1946 tot en met nu. En dat is nog niet alles: op Spotify zijn  ook nog veel B-kantjes beschikbaar! Door via Spotify de  vastenavendliedjes te beluistere of door de CD te kopen, draag  je bij aan de Vastenavend! Het nieuwe vastenavendliedje is  ook te downloaden via Apple Music. 

 

Cookieinstellingen