Opbouw nieuw Kringloopwarenhuis Bergen op Zoom in volle gang

Het nieuwe Kringloopwarenhuis zal niet lang meer op zich laten wachten. Op zaterdag 4 november verwacht De Kringloper de deuren te openen aan de Van Konijnenburgweg 51 in Bergen op Zoom.

De winkel met tweedehands goederen zat sinds 2008 in een pand aan de Vlaszak. Destijds was er tegenover het pand een Albert Heijn supermarkt, wat voor de nodige voorbijgangers -en dus klanten- zorgde. De Albert Heijn vertrok naar winkelcentrum De Zeeland, en ook de Kringloper gaat nu die richting op. In het pand aan de Konijnenburgweg 51 in Bergen op Zoom zaten voorheen de Micro Electro en later de Euronics.

Naast de verwachting van meer klandizie heeft de winkel op de nieuwe locatie ook meer ruimte. Het nieuwe pand is ruim twee keer zo groot. Ook komt er een afgiftepunt voor gebruikte spullen. De opbouw is in volle gang.

Stichting De Kringloper is een organisatie die zich bezighoudt met het verkleinen van de afvalberg door nog bruikbare goederen een tweede kans te geven en zo het milieu enigszins te ontzien. De stichting heeft naast Bergen op Zoom ook vestigingen in Etten-Leur, Roosendaal en Steenbergen.

Bekijk de oude en de nieuwe locatie in de fotoserie boven dit artikel.

Reacties