11 juni 2022: Open dag bij Almata JeugdzorgPlus

Rondleiding tijdens open dag
Rondleiding tijdens open dag
Foto: Almata

Op zaterdag 11 juni 2022 opent Almata in Ossendrecht vanaf 10.00 uur haar deuren voor een open dag. Als je deze open dag wil bezoeken moet je jezelf vooraf aanmelden.

Alle jongeren verdienen een tweede kans, is het dogma van Almata JeugdzorgPlus. “Bij Almata bieden we jongeren een derde, vierde, vijfde en nog wel meer kansen. Door hen tijdelijk een veilige omgeving te bieden waarin ze zich maximaal kunnen ontwikkelen, werken we samen met hen en hun ouders aan de toekomst.”

Mensen die een kijkje willen nemen bij Almata kunnen zich inschrijven voor de open dag op zaterdag 11 juni 2022. De medewerkers vertellen u graag meer over hoe zij samen met de jongeren en hun ouders aan hun toekomst werken.

  • Aanmelden kan via [email protected]
  • Geef aan met hoeveel personen u komt en op welk tijdstip u een rondleiding wil volgen: 10.30 uur / 12.00 uur /13.30 uur.

Puzzeltocht
Bezoekers die dat leuk vinden, kunnen meedoen aan een prijsvraag. “Vul tijdens de rondleiding een vragenformulier in en na afloop verloten we onder de inzenders een leuke prijs. Mis het niet!”

Cookieinstellingen