Dierbare herinnering op USB-stick en laptop gestolen bij inbraak Hoogerheide

In de nacht van vrijdag op zaterdag zijn er bij een inbraak in Hoogerheide onder andere een laptop en USB-stick gestolen met onvervangbare foto’s.

Aan de Nieuweweg in Hoogerheide is er in de nacht van vrijdag op zaterdag bij drie huizen op rij ingebroken. Enkele van de gedupeerden bewoners zijn Sharon en Rob. Toen zij ’s morgens beneden kwamen zagen zij meteen dat er was ingebroken. De achterdeur en schuurdeur stonden wijd open en het keukenraampje was geforceerd.

De buit van de inbreker(s) was bij Sharon en Rob, voor zover nu bekend, beperkt tot een laptop en een iPad. Maar de materiële schade is niet het grootste probleem. Op de laptop en USB-stick, die er helaas net in zat, staan allemaal foto’s van de bevalling en de tijd in het ziekenhuis van pasgeboren zoontje Bram. Deze foto’s zijn, in tegenstelling tot de ‘spullen’ niet vervangbaar. Mocht iemand een USB-stick vinden met een logo van ‘Van Wijnen’ er op, dan zouden zij deze dolgraag weer terugkrijgen.

Bij één van de andere woningen is een fiets gestolen.

De politie is dezelfde ochtend nog langs geweest voor een eerste onderzoek naar de inbraak. Mocht u iets verdachts gezien hebben hebben aan de Nieuweweg in Hoogerheide in de nacht van vrijdag op zaterdag dan kunt u dat aan de politie doorgeven via het algemene nummer 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Meld Misdaad Anoniem is zeven dagen per week telefonisch bereikbaar via 0800-7000. Op maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 24.00 uur en in weekenden en op feestdagen van 10.00 tot 18.00 uur.

Ondertussen heeft de technische recherche een sporenonderzoek gedaan bij de betreffende woningen.

 

Reacties