Gezond Gewicht: Meet the new you!

Foto: Gezond Gewicht

Afvallen: het valt niet mee. Ga je van dieet naar dieet, maar valt dit voor jou niet vol te houden? Krijg je telkens nieuwe hoop, om vervolgens weer teleurgesteld te raken en een jojo-effect te ervaren? Zit het extra gewicht je fysiek en mentaal in de weg en wil je hier graag voor eens en altijd mee afrekenen? Kortom: voel je je niet meer thuis in je eigen lichaam?

Stel je dan eens voor hoe het zou zijn om eindelijk goed in je vel te zitten en met een tevreden gevoel in de spiegel te kijken. Met Gezond Gewicht wordt deze fantasie werkelijkheid en maak je kennis met een nieuwe, zelfverzekerde versie van jezelf.

Kun je het extra gewicht niet langer (ver)dragen?

Bij Gezond Gewicht helpen we je graag op weg naar een gezonde leefstijl dat bij jou past. Je wordt begeleid met een passend voedingspatroon dat je daadwerkelijk kunt volhouden. Daarnaast werken we met bewezen effectieve afvalmethoden. Zo kun je ervoor kiezen om het afvalprogramma Reset36 te volgen of gaan voor een revolutionaire behandeling met Cryo21.

Gebalanceerde voeding en beweging blijft uiteraard de basis van een gezond en fit lichaam. Maar soms kan het lang duren voordat je resultaat ziet. Dit is tijd die je jezelf natuurlijk liever bespaart. Hier hebben we iets op gevonden met Cryo21.

Laat die vetcellen in de kou staan!

Misschien heb je het woord cryotherapie weleens eerder horen vallen. Met behulp van koudetherapie wordt het afvalproces versneld. Dit houdt in dat de temperatuur van de huid in een rap tempo wordt teruggebracht van 34° naar 8°. Er ontstaat zo een thermische schok, waarbij de vetcellen als het ware een vriesdood sterven. Dit gebeurt zonder kleerscheuren: de cellen worden op een geheel natuurlijke en veilige manier afgevoerd. Het voordeel van Cryo is dat je direct en blijvend resultaat ziet. Niet alleen slank je sneller af, je krijgt ook nog eens een stevigere en gezonde huid.

Gezond leven, op jouw manier

Optimaal werken aan een gezonde leefstijl doe je met het afvalprogramma Reset36. Het programma bestaat uit een combinatie van supplementen (ampullen, probiotica, vezels en vitaminen) en voeding. Dit is uniek, omdat het geheel aangepast wordt aan jouw lichaam, leefstijl en voorkeuren. Elk lichaam is immers anders, wat om een gepersonaliseerde benadering vraagt. Houd je bijvoorbeeld van uitgebreid en lekker koken, of heb je juist weinig tijd en wil je vooral makkelijke gezonde snacks? Afhankelijk hiervan wordt gekozen voor biologische maaltijdvervangers, gemakkelijke zakjes en repen of lekkere Reset36-recepten.

Over Dorien

Met haar bedrijf Gezond Gewicht oefent Dorien Verdult haar passie voor mensen en een gezonde en gebalanceerde leefstijl uit: ‘Ik vind zowel de buitenkant als de binnenkant erg belangrijk. Omdat ik veel gesprekken heb gevoerd met klanten over hun problemen door overgewicht, weet ik maar al te goed hoe belangrijk het is om goed in je vel te zitten. Daarom ben ik in 2014 gestart met Gezond Gewicht, om klanten te begeleiden naar een gezonde leefstijl waarbij iedereen zich goed voelt.’

 

 

Benieuwd wat Gezond Gewicht voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op voor een gratis kennismakingsgesprek en ontdek de mogelijkheden. Dorien staat graag voor je klaar om je te voorzien van een passend advies!

Gezond Gewicht
06-22201520

Reacties