Golftoernooi levert 7.000 euro op voor mensen met een verstandelijke beperking

jul 04 , 6:57 Nieuws
foto op golfbaan met michael
Voor het derde jaar op een rij organiseerde de Stichting Vrienden van S&L Zorg een golftoernooi om geld in te zamelen voor extra’s voor mensen met een verstandelijke beperking. En het resultaat was 7.000 euro opbrengst. Hiermee wordt een bijzondere projector aangeschaft om mensen in de palliatieve fase ontspanning te bieden. Aan het golftoernooi deden verschillende bedrijven uit de regio mee. Dat meldt S&L Zorg.
Na een week van regen brak de zon door op maandag 17 juni en startten met prachtig weer meer dan 60 deelnemers bij de golfbaan van Golf Wouwse Plantage aan de derde editie van dit toernooi. Zoals altijd was het doel geld inzamelen en een gezellige middag beleven, maar de winnaarsmentaliteit zat er natuurlijk ook een beetje in. Alle flights waren door bedrijven uit de regio gesponsord, uiteraard vooral om geld in te zamelen voor de bewoners van S&L Zorg.
Ook een traditie was de aanwezigheid van Michaël, die bij S&L Zorg woont. Ondertussen een bekende van terugkerende deelnemers. Hij reed samen met Jacqueline de Rijk, bestuurslid van de stichting, langs de deelnemers voor een praatje en een ijsje.
Na afloop was er een heerlijke barbecue voor alle deelnemers en werd bekendgemaakt wat de opbrengst was; een geweldig bedrag van 7.000 euro. De symbolische cheque werd direct uitgereikt door de penningmeester van de Stichting Vrienden van S&L Zorg: Albert Rommers aan René van Donschot manager bij S&L Zorg.
Aan het toernooi deden flights mee van de volgende bedrijven: Vermetten accountants en adviseurs, Rouws & Ceulen, Takka Invest, ABC Businessclub, De Brug Security, Bakkerij van den Bemd, Rijnart Int. Transport BV, Jan de Rijk Logistics, Restaurant LeJardin, TB Truck & Trailer Service, n/o Creative Haircare, Autobedrijf Arnold de Rijk, Madri Install Service, Helio Advocaten en Vriens Management & beheer. Naast de deelnemende bedrijven werd het toernooi ook nog gesponsord door: AvT Beheer, Verkeersschool Blom, Van Oers Accountants en Golf Wouwse Plantage.

De Stichting Vrienden van S&L Zorg

De Stichting Vrienden van S&L Zorg is opgericht om extra meerwaarde te bieden aan het leven van mensen met een verstandelijke beperking. Dit doen ze voor de bewoners en deelnemers van S&L Zorg maar als het kan laten ze ook mensen van buiten S&L Zorg mee profiteren.

S&L Zorg

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 360 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun ‘eigen’ Lambertijnenhof.