Vierde editie van het Bergs Cultuur Festival in aantocht: ben jij een van de deelnemers?

20 aug , 6:29 Nieuws
nofo bergenopzoom nieuwsnl 04
Op zaterdag 5 oktober 2024 kunnen we weer een bruisend festijn verwachten. Het is dan alweer de vierde editie van het Bergs Cultuur festival, een evenement waarbij schrijvers, kunstenaars, fotografen en andere cultuurbeoefenaars en organisaties in Theater Den Enghel in hartje Bergen op Zoom een gratis podium krijgen om zich te presenteren en het publiek kennis te laten maken met waar ze voor staan en wat ze creëren. Een uitnodiging namens het Schrijversgilde der Lage Landen.
Voor het publiek wordt het ook smullen om zo’n grote diversiteit aan kunst en cultuur te aanschouwen en waarbij de entree zelfs gratis is. De locatie van Theater Den Enghel is perfect, gelegen aan de Grote Markt, als het ware de huiskamer van de Bourgondische stad Bergen op Zoom.
Nadat editie 2023 een landelijk erkende en prijswinnend fotograaf als deelnemer mocht ontvangen, belooft editie 2024 een internationale muzikale grootheid onder de “deelnemersrangen” aan te treffen.
Het Bergs Cultuur Festival wordt georganiseerd door “Het Schrijversgilde der Lage Landen”, een groep enthousiaste schrijvers die cultuur, kunst en de Nederlandse taal hoog in het vaandel hebben staan.
Theater Den Enghel opent haar deuren op zaterdag 5 oktober 2024 om 12:00 uur en het festival duurt tot minimaal 18:00 uur, waarna er nog genoeg tijd is om een “na-feestje” te houden.
Er zijn nog een paar plaatsjes vrij, dus ben je kunstenaar, schrijver, fotograaf of lid van een culturele organisatie, meld je aan voor een prachtige dag. Deelname is gratis en we ontvangen je graag. Stuur een email naar [email protected] of [email protected] en we geven je prompt een antwoord