20 juni 2018: Werkzaamheden tussen Zoomland en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid

Foto:

Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Antwerpen.

Hierdoor is van woensdag 20 juni 21.00 uur tot donderdag 21 juni 05.00 uur de A4 tussen knooppunt Zoomland tot en met afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Antwerpen afgesloten voor al het verkeer.

Daarnaast is de verbindingsweg A58/A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal in de richting van Antwerpen afgesloten. Tevens zijn tussenliggende op- en afrit afgesloten voor het verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 15 minuten.

Afsluitingen

  • A4 tussen knooppunt Zoomland en afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Antwerpen
  • Verbindingsweg A58-A4 ter hoogte van knooppunt Zoomland komende vanuit Roosendaal in de richting van Antwerpen
  • Op- en afrit (28) Bergen op Zoom van de A4 in de richting van Antwerpen
  • Afrit (29) Bergen op Zoom-Zuid in de richting van Antwerpen

Omleidingsroutes

Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden

Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud

Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2018 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Meer informatie

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Reacties